понеделник, 18 ноември 2013 г.

Коледен гирлянд от плетени на една кука снежинки


Коледно предизвикателство „Празнична декорация Направи Си Сам” 
Ден 15
Ежедневното предизвикателство „7 дни - 7 различни плетени на 1 кука снежинки” х 2 прелива в коледно предизвикателство „Празнична декорация Направи Си Сам” със следните главни действащи обекти:
Ден 15 Коледен гирлянд от плетени на една кука снежинки
Ден 20 Коледен венец от естествени материали
Ден 21 Коледна украса за кухнята с домакински принадлежности 
Ден 22 Коледна салфетка на една кука 
Ден 23 Декорация на коледни подаръци
Ден 27 Новогодишна томбола с късмети-задачки

За да бъде плавен този преход ви предлагам да направите празничен гирлянд от изплетените на 1 кука снежинки. Вече познавате обичайното място в кулата, което украсявам с тематичен гирлянд – за Свети Валентин, за лятото и морето, за есента. Знаете също така, че червената лента, която служи за основа на гирлянда е целогодишно закрепена към секцията в спалнята и в зависимост от празника или сезона, периодично сменям плетените орнаменти и тематичната декорация на рафта под гирлянда. Но вие може да изберете друго място според даденостите на вашия домашен интериор – на прозорец в дневната, на входната врата, над красиво голямо огледало в коридора или над камината. Изборът е ваш. При всеки случай ще придадете собствен почерк на дома с ръчно сътворена празнична декорация, която ще очарова близките ви със своята неповторимост.
За цялостен и завършен вид на композицията е важно да изберете подходящите цветове и текстура на отделните компоненти. След като сте решили каква ще бъде цветовата визия на декорацията, се разходете из стаите, разровете се по чекмеджетата и шкафчетата и подберете съответните предмети. Ако са в повече, изпробвайте различни съчетания, докато откриете най-добрата комбинация. Това е!
В кулата имаме стъклена витрина в дневната, в която подреждам сувенири и дребни спомени от пътувания и важни семейни моменти. Обикновено това е моята тайна съкровищница от нещица за тематичното декориране. Изваждайки предмета от витрината, спомените отново оживяват, дори в нов, различен от първоначалния момент. Хем си спестявам средства за нова украса, хем позабравеният сувенир е отново актуален. Опитайте и вие!
.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 популярни коридора из кулата в последните 7 дни

7 от последните коментари

Моята "сандъчена" градина, 2010 г.